Vælg en side

DiTFRiLUFTSLiV

Med en bred vifte af aktiviteter og kurser er DitFriluftsliv et af de mest aktive friluftsfirmaer herhjemme. De er specialiceret i de skæve målgrupper, dem som alle andre ikke tilbyder noget. Så hvad enten man er Lænket til en rullestol eller fyldt 70 år, så bliver det gjort muligt at komme op i trækronerne eller ud på vandet. Man behøves ikke at være en skæv målgruppe for at komme med på ture eller kurser, men det er vigtigt alle har muligheden.

Projektet

Der skal løbende laves, især videoer, som viser de aktiviteter som bliver lavet, og ed de mange forskellige målgrupper. Videoerne skal holdes korte og præcise, og budskabet skal komme tydligt frem, hvad enten det er ture med gamle mennesker eller handicappede.

Vi har brugt Martin fra BEST-Production til flere opgaver med dokumentation af vores friluftsaktiviteter. Vi ønsker at inspirere andre med vores små film, og til at se muligheder for oplevelser i naturen. Også for mennesker med særlige behov. Martin har med sin fornemmelse for både film, billeder og friluftsliv, formået at bringe dette budskab frem…
Bo Jørgensen

Medejer & Instruktør, DiTFRiLUFTSLiV

KONTAKT OS!

 

Spørgsmål til dit næste projekt? Vi glæder os til at høre fra dig!