Vælg en side

HANDiGEAR

Leverer løsninger designet til at få handicappede ud i naturen. De har alt lige fra stabiliseringspuder over særlige kørestole til specialkraner, så de handikappede aldrig er langt fra eventyret og kan få tilfredsstillet forskellige sanser. Med disse løsninger kan handikappede komme ud i kano, kajak, offroad og meget mere.

Projektet

Vi leverer foto- og videomateriale til brug på hjemmeside, youtube-kanal, og trykte medier. Der sker løbende en udvikling i deres produkter, som gør at videoer og fotomateriale skal opdateres kontinuerligt, med samme røde tråd. Indholdet i både instruktionsvideoer og stemningsvideoer skal afspejle muligheden for at komme udenfor selvom at man har et handicap.

Martin fra BEST-Production har fra vores første møde bevidst sin evne til at se mulighederne i vores produkter og aktiviteter. Det har været et stort aktiv for samarbejdet, at Martin naturligt har koblet sin fornemmelse for gode billeder med sin interesse for friluftsliv. Dette har givet flere gode resultater indtil videre. Og flere opgaver venter…

Erik Derdau

Co-owner – Sales & Product Development, HANDiGEAR

KONTAKT OS!

 

Spørgsmål til dit næste projekt? Vi glæder os til at høre fra dig!