Vælg en side

Kajakenergi

Kajakenergi er en medlemsside for havkajakroere fra hele Danmark, som ønsker at udvikle deres færdigheder og blive mere selvstændige roere. Siden har en helt ny tilgang til, hvordan man kan modtage info ved at levere et netbaseret tema hver måned hele året rundt.

Opgaven

Martin er bag kameraet og sørger for en god proces i optagelserne når Tue demonstrerer forskellige teknikker på vandet og på land. En af de vigtigste ting ved instruktionsvideoer er, at det er klart og tydeligt hvad der foregår. Dels i skarpe billeder, men også ved at filme i de rigtige vinkler. Med en baggrund som underviser, er Martin super hurtig til at få de rigtige skud i kassen og kan være med til at justere undervejs.

Resultatet

Kajakenergi fortsætter udviklingen og afdækker nye områder inden for dansk, havkajak-relateret videomateriale. Vi udforsker steder fra det mest beskyttede vand, over bygninger der giver læ på en regnvåd dag, til eksponerede kyststrækninger med brænding, stenmoler og klipper. Det er med til at sætte hvert tema i den rette kontekst, og understøtter både indhold og stemning.

Det har været et fedt samarbejde med Martin fra BEST-Production. Lige fra at snakke sammen om ideer, få alle de gode skud i kassen og til at snakke om redigeringen. Martin har en stor indsigt i padlesport som har gjort det meget lettere at få de helt rigtige ting frem i de film som er blevet lavet for Kajakenergi.

Tue Olesen

Havkajak Instruktør, Kajakenergi

KONTAKT OS!

Spørgsmål til dit næste projekt? Vi glæder os til at høre fra dig!