Vælg en side

VINCON

Man bliver bedst til at skifte vinduer, hvis man ikke laver andet. Det er idéen bag konceptet VINCON, og det virker så godt, at virksomheden hele tiden vokser. Virksomheden ligger i Horsens men laver projekter i det meste af Østjylland. De har en simpel tilgang til det at skifte vinduer og sørger for at gøre det nemt for kunden. Se mere på: www.vincon.dk

 

Opgaven

Markedsføringen bliver er opdelt i flere forskellige projekter, der dels styres af et reklamebureau, BEST-Production, og et samarbejde mellem alle tre parter. Vi har taget del i processen fra starten og været med til at udvikle forskellige koncepter, samt leveret stillbilleder og videotestimonials til brug på hjemmesiden og i flyers. Der bliver løbende opdateret med nye videoer og billeder.

 

KONTAKT OS!

Spørgsmål til dit næste projekt? Vi glæder os til at høre fra dig!

Globus Jagtrejser

Et nyopstartet (2015) jagtrejsebureau som har rødder i det Vestjyske. De har ikke et stor katalog, men stadig mange “faste” rejsedestinationer. Som et lille bureau, vælger Globus Jagtrejser primært at markedsføre sig på nettet og sociale medier, med stor succes.

 

Projektet

Der skal alves billede og videomateriale til hjemmeside og Sociale medier. Billeder og video skal vise kærneværdierne i Globus Jagtrejser, og frembringe en god stemning af det at gå på jagt. Det er en løbende process og der vil gennem over en længere periode blive lavet både flere videoer og stilbilleder.

 

KONTAKT OS!

 

Spørgsmål til dit næste projekt? Vi glæder os til at høre fra dig!