Vælg en side

West Coast Challenge/eXplorer

Et adventurerace som finder sted i Vestjylland, hvor deltagerne vil blive ført gennem mange naturskønne og udfordrende områder. WCC (West Coast Challange) er et 24-timers race, primært på mountainbike og med løbesko på. WCX (West Coast eXplorer) et race på tre døgn, hvor der tilbagelægges lange distancer i løb, cykling og kajak.

Opgaven

Rasmus og Martin har begge været inde over løbet for at dokumentere de strabadser, som deltagerne kommer igennem, og samtidig vise det smukke Vestjylland gennem billeder og video. For dem begge var det også en begivenhed der sled på fysikken, da de hele tiden skulle være et skridt foran for at få de gode skud i kassen både nat og dag. Der er blevet leveret et utal af billeder, og derudover en video fra et af løbene.

Entusiasme, engagement og passion – Martin og Rasmus vil yde noget for det gode billede! Og de gør det med smittende glæde og begejstring! De sled sig i bogstaveligste forstand igennem moser, sumpe, søer og vandløb. For at følge løbsdeltagerne helt der ud hvor de virkelige gode billeder gemte sig. Og resultatet – billederne – blev fantastiske. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med folk hvor passionen brænder så meget igennem.

Søren Strunge

Arrangør, WCC & WCX

KONTAKT OS!

Spørgsmål til dit næste projekt? Vi glæder os til at høre fra dig!